Denne side har begrænset understøttelse af din browser. Vi anbefaler at skifte til, Chrome, Safari eller andet

BRODERET OG PRINTET I DANMARK

Over 26.000 har allerede givet en personlig gave fra os

SQUASHKAGE MED BRUNET SMØRCREME

Den perfekte efterårskage

OPSKRIFT

SQUASHKAGE MED BRUNET SMØRCREME

Den hyggeligste efterårskage med duft af kanel og kardemomme – og den bløde brunede smørcreme gør den helt uimodståelig

INGREDIENSER

SQUSHKAGE

200 g brun farin

3 æg

200 g hvedemel

1 spsk stødt kanel

1 tsk stødt kardemomme

1 spsk bagepulver

½ tsk salt

100 g smeltet smør

300 g grøn squash, groftrevet

BRUNET SMØRCREME

100 g brunet smør, afkølet til stuetemperatur

150 g flormelis

2 tsk citronskal

200 g flødeost naturel

FREMGANGSMÅDE

Squashkage

Start med at brune smørret – det skal nemlig bruges til cremen senere. Når smørret har fået en gylden farve og dufter let af nødder, tages det af varmen og stilles til side, så det kan nå at køle helt af.

Pisk brun farin og æg, til massen bliver lys og luftig.

Rør mel, kanel, kardemomme, bagepulver og salt sammen i en skål, og vend det forsigtigt i æggemassen.

Tilsæt smeltet smør og revet squash, og rør dejen jævn.

Hæld dejen i en rund form (ca. 22 cm) med bagepapir i bunden, og bag den midt i ovnen ved 175 °C varmluft i 40–45 minutter.

Lad kagen køle helt af, inden du kommer creme på.

Brunet smørcreme

Når det brunede smør er blevet fast igen ved stuetemperatur, piskes det lyst og luftigt. Så tilsætter du flødeosten, flormelis.og citronskal og pisker det hele kort sammen. hvis du pisker for længe, kan den blive for blød.

Smør den brunede smørcreme ud over den kolde kage, og nyd den.


Kurv

Der kan ikke købes flere produkter