This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

VI HAR EN LEVERINGSTID PÅ 7 HVERDAGE

SLIP DIN INDRE DESIGNER LØS

BYKARTHI startede med en god ide om, at du skulle kunne personliggøre en totebag. Helt simpelt skulle du kunne skrive dit navn. Den ide har siden udviklet sig til, at der nu er mange flere muligheder for at gøre et stykke tøj, en totebag eller en kasket til noget helt særligt, fordi du selv kan sætte dit præg på hvordan det skal se ud.

DU DESIGNER OG VI BRODERER ELLER PRINTER DIT PERSONLIGE DESIGN.

BYKARTHI er vores drøm om at skabe inspirerende og personlig brodering eller print. Derfor har vi gjort det muligt for dig, at designe - du bestemmer farven og motivet - vi broderer eller printer det for dig.

GIV EN GAVE FRA HJERTET

Vi elsker at se de mange unikke bestillinger, som lander hos os hver dag. Det er tydeligt, at den gave du bestiller hos os, kommer lige fra hjertet. Du kan give et minde for livet eller dele et øjeblik med en du holde af.

Fortæl hvor meget du sætter pris på din mor, far, veninde eller ven og forevig det på en trøje. Næste gang du skal besøge din mormor eller farfar, kan det være du skal give dem en totebag fra Bykarthi med et sødt citat, en tegning eller måske et outline billede, som fortæller noget helt specielt. For os betyder de små detaljer nogen gange hele forskellen, og det er der, hvor du kan være med til at skabe magi.

Tanken om at den der skal modtage gaven bliver både glad og rørt, giver os gåsehud, og vi bliver bekræftiget i, at du er den allerbedste designer.

VI VIL SÆTTE AFTRYK

Det var Thilde der først kom på ideen og startede det op hjemme i vores fælles lejlighed, og det viste sig ret hurtigt, at det var en rigtig god ide. Inden længe blev der brug for både mere plads og flere hænder. Det har siden da været noget af en rejse, hvor alt har skullet læres helt fra bunden. Hvordan man kommer fra ide til et færdigt resultat og finder balancen i det hele. Vi er langt hen af vejen blevet formet af det, som du har efterspurgt, men vi arbejder samtidig også på, at sætte vores eget aftryk og skabe et univers som er helt vores eget. Vi elsker, at du er med på vores rejse, og har lyst til at slippe din indre designer løs.

UD OVER AT ARBEJDE SAMMEN ER VI OGSÅ FAMILIE

For nogen kan det måske godt lyde som en stor mundfuld, men for os har det vist sig at være en kæmpe fordel.

Vi kommer alle sammen med vidt forskellige kompetencer, hvilket tilsammen gør, at vi er et stærkt team. Det er vigtigt for os hele tiden at udvikle os og blive klogere på vores produkt, og vi elsker at det ofte er sammen med dig vi bliver det.

Hver dag er ikke altid en fest, men vi gør os umage for at udleve drømmen, og ved at det kræver lidt af begge dele. Vi har det sjovt, når der er fuld fart på, men sætter også pris på at bevare jordforbindelsen.

KOM MED PÅ VORES REJSE

Vi elsker som sagt, at have jer med på vores rejse, og vi har optur over at så mange har lyst til at følge med. Vi deler gerne ud af vores hverdag, og tager jer ofte med helt ind i maskinrummet. Når vi ser, at I deler jeres designs, giver det hele rigtig god mening.

Vi bliver rørt, når vi modtager bestillinger, som går lige i hjertet, og vi sender dem afsted med den aller største kærlighed.

TRUST YOUR CREATIVITY

Vi glæder os så meget til at se, hvad du designer.

Kurv

Der kan ikke købes flere produkter