This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

VI HAR EN LEVERINGSTID PÅ 7 HVERDAGE

Handelsbetingelser

BYKARTHI

Knud Højgaards Vej 10

7100 Vejle

support@bykarthi.dk

CVR: 39399415

 

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra BYKARTHI.

Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre aftaler mellem køber og BYKARTHI

 

Betaling af varen

Hver gang du bestiller en vare igennem bykarthi.dk, sender vi en ordrebekræftelse til dig som kunde,  hvorefter din ordre broderes og sendes af sted. BYKARTHI modtager online betalinger med Visa, Mastercard, Mobilepay Online, Maestro, Visa electron og Anyday. Betaling vil først blive trukket på din konto, når den fysiske vare afsendes eller det virtuelle produkt er oprettet med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre. Hjemmesiden bruger følgende valutaer til prissætning:

Denmark – Kroner (DKK)

BYKARTHI benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL protokol hvilket betyder din data er sikker og ikke kan læses af andre udefrakommende.

Levering & transport

Vi leverer alle vores pakker med GLS. Du kan her vælge at få din pakke leveret til den nærmeste pakkeshop eller som hjemmelevering.
Fra du bestiller til du modtager din pakke går der 7 hverdage.
Du vil modtage en besked når pakken er på vej til dig, og når den er leveret.
Fragt priser:
Levering til pakkeshop 39 kr.
Levering til privatadresse 49 kr. 

Risikoen for varerne

Risikoen for varer overgår til køber når fortrydelsesretten, efter 14 dage fra modtagelsen, udløber. Er varen blevet beskadiget eller forringet, efter at køberen har fået den i hænde, bevarer han/hun sin fortrydelsesret, hvis beskadigelsen eller forringelsen ikke skyldes uagtsomhed eller manglende omsorg fra hans/hendes side.
Det anbefales altid at gemme den originale emballage, da varen ved evt. reklamation eller skader anbefales returneret i original emballage og med gyldig ordrebekræftelse.

Reklamation

Eventuelle fejl eller mangler ved varer leveret fra BYKARTHI skal indberettes inden 14 dage efter, at du har opdaget fejlen. Det er kundens pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen kommer til udtryk (via billeddokumentation).
Hvis kunden opdager en fejl, skal kunden henvende sig til support@bykarthi.dk med det samme. Kunden kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest 2 år efter varen er leveret til kunden.
Varen vil i forbindelse med reklamationer altid ombyttes til tilsvarende produkt. Undtagelsen til denne hovedregel er, hvis ombytning er umulig eller vil medføre uforholdsmæssige store omkostninger for BYKARTHI i dette tilfælde vil der i stedet ske en refundering af produktets købspris.

Fortrydelsesret

Produkterne, som kunden har bestilt fra BYKARTHI er tilpasset af kunden, og derfor kan du ikke håndhæve din ret til tilbagekaldelse. 

Oplysningspligt

Aftaler (købsordrer) indgås på dansk og opbevares af virksomheden i 5 år, i henhold til bogføringsloven.

Rabatkoder

Vi udsteder med jævne mellemrum rabatkoder, der enten giver en procentuel rabat eller en rabat i kroner. Der kan maksimalt bruges én (1) rabatkode pr køb.
Rabatkoder skal tilføjes i checkout inden betaling fuldføres og rabatkoder kan dermed ikke tilføjes en ordre efter en ordrer er lagt.

Fortrolighedspolitik

Vi videresælger ikke personlige oplysninger og videregiver ikke dine personlige oplysninger til andre, de er kun registreret i vores kundekartotek. Du kan til enhver tid få slettet dine oplysninger.
For at du kan indgå aftale med BYKARTHI, har vi brug for følgende oplysninger:
. Navn
. Adresse
. Telefonnummer
. E-mail adresse
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos byKARTHI og opbevares i op til fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmeside, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.
Direktøren og de ansatte for BYKARTHI har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
Den dataansvarlige i BYKARTHI er: Thilde Fink
Vi opbevarer og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.
Som registreret hos BYKARTHI har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til kontakt@bykarthi.dk
 

Kurv

Der kan ikke købes flere produkter