OPSKRIFT
PÅSKEKAGE PÅ MAZARINTÆRTE MED CITRON MASCARPONECREME
Nogle gange er det de helt enkle ting, der skaber mest glæde. Denne påskekage er lavet på en færdig mazarintærte, som får nyt liv med en blød og frisk citron-mascarponecreme på toppen. Det tager kun 10 minutter – men smager som om, du har gjort dig umage i timevis. Perfekt til påskens små og store hyggestunder

INGREDIENSER
1 købt mazarintærte
125 g Mascarpone
2,5 dl fløde
2 spsk flormelis
1 spsk citronskal
3 spsk citronsaft
1 tsk vanilje sukker
100 g påskeæg efter ønske
FREMGANGSMÅDE
1. Start med at lave citron mascarponecremen ved at komme mascarpone, fløde, flormelis, vaniljesukker samt både citronskal og -saft i en skål. Pisk det hele sammen, til du har en let og blød creme med en dejlig frisk duft af citron. Hak halvdelen af påskeæggene og rør dem forsigtigt i cremen.
2. Fordel citron mascarponecremen jævnt over den færdigkøbte mazarintærte
3. Hak de små påskechokoladeæg let og drys dem over kagen som pynt.
4. Kagen kan nydes med det samme, men har du lidt tålmodighed (eller rester), kan den sagtens gemmes i køleskabet og serveres dagen efter – så er cremen bare endnu mere fast og lækker