Denne side har begrænset understøttelse af din browser. Vi anbefaler at skifte til, Chrome, Safari eller andet

BRODERET OG PRINTET I DANMARK

JORDBÆRLAGKAGE

Den perfekte kage til sommerens fødselsdage

OPSKRIFT

JORDBÆRLAGKAGE

Den perfekte kage til sommerens fødselsdage! En nem og lækker opskrift på en helt klassisk jordbærlagkage som smager af sommer og sol.

INGREDIENSER

LAGKAGEBUNDE

4 æg

150 g sukker

150 g hvedemel

1 tsk bagepulver

1 tsk vaniljesukker

VANILJE FLØDECREAME

200 g flødeost

1 spsk vaniljesukker

1 spsk flormelis

5 dl fløde

FREMGANGSMÅDE

Lagkagebunde
Pisk æg og sukker lyst og luftigt.

Sigt mel, bagepulver og vaniljesukker i dejen, og vend det forsigtigt sammen.

Hæld dejen i en smurt springform (22 cm).

Brug bagsiden af en ske, til at skubbe dejen fra midten ud til siderne. Det hjælper med, at kagen ikke falder sammen.

Bag ved 180°C (almindelig ovn) i ca. 30 minutter.

Tip: Jeg brugte en springform på 18 cm – så skulle kagen bage i ca. 45 minutter.

Vanilje flødecreame

Kom alle ingredienserne i en skål og pisk det.

Samling af kagen

Når kagen er helt afkølet, er den klar til at blive delt i lag. Skær forsigtigt bundene i 2 eller 3 lag. Fordel jordbær og vaniljeflødecreme mellem lagene, og pynt toppen, præcis som du har lyst til.

Nu er kagen klar til at blive serveret – vi håber, den spreder glæde og smager helt fantastisk!


Kurv

Der kan ikke købes flere produkter